38 thoughts on “Unboxing day! – Google Update Mini

  1. Hoi ik heb een vraag over Google maps ik fiets veel ik heb ontdekt dat er geen korte route is op google maps is en die je niet aan kan klikken Gr Peter

  2. Hé google

    Ik kon laatst een google nest mini krijgen door dat ik youtube Premium maar warom heb je daar een creditcard voor nodig wan die heb ik niet?

  3. Beste vrienden van Google. Ik kan door YT Premium een Nest Mini krijgen. Echter moet je daar een creditcard voor hebben, maar ik betaal via PayPal. Hoe kan ik alsnog een Nest Mini krijgen?

  4. Fijne kerstdagen Rachid en Rian!, In het kader vraag het google, ik vind de Nest deurbel erg duur, ik had hem graag gewonnen bij jullie Sint actie! Maar goed je kan niet alles hebben in het leven, nu ben ik opzoek naar een andere deurbel nu heb je de nedis en de ring 1, overal staat dat die samen werkt met google home hub maar in de praktijk is het anders, kunnen jullie mij een deurbel adviseren die een leuke prijs heeft en wel het beeld kan laten zien op de Google home hub, (die ik dus ook wil aanschaffen) wanneer er iemand voor de deur staat?!

  5. In het kader van Vraag het Google: Vorige week heb ik een Google Nest Mini aangeschaft om mijn slimme lampen e.d. te besturen met mijn stem, werkt perfect. Ik heb ook een recente Sony tv met een ingebouwde Chromecast, het lukt me niet om de tv aan te zetten via spraak met de Nest Mini. Wel lukt het om YouTube aan te zetten op de tv via de Nest Mini, maar dan staat hij al aan. Is er een oplossing? (ik heb wel een externe Chromecast maar wil het graag zonder deze mijn tv aanzetten)

  6. Sinds kort heb ik een Nest Hub op m'n nachtkastje. Voor de wekkerfunctie zou het fijn zijn om die ook te kunnen instellen zoals de wekker op een Android device (herhalen, spotify + routines). Zit dat in de roadmap voor de verdere ontwikkeling?

  7. ik heb vraagje wanner komt nieuwe update google home en nest hup dat je kan zeggen hey google hoe klinkt een vuurpijl of pot vuurwerk dat je kan horen / en zien op google home mini en google nest hup en ook hey google hoe klink een pichatsu

  8. Mag ik ook iets vragen verzinnen jullie nou zelfde onderwerpen Of wordt het voor jullie verzonnen als het wordt verzonnen voor jullie dan zou je eens moeten kijken hoe vaak dingen gehaald worden Dat is voor de kijken niet echt leuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *